Pet jednostavnih načina Kompanije mogu optimizovati za društveno integrisanu pretragu

Traži se razvija, a SEO zajednica reaguje. To je sled događaja u industriji. U ovom trenutku, postoji niz hitnih dešavanja u potrazi da kompanije koje žele da rangiraju visoko u serps i tržište svoj proizvod treba da budu svesni da bi za njih da preduzmu odgovarajuće mere. Na vrhu ove liste je socijalni mediji, i što je još važnije, njena efikasna upotreba za pozitivnu kompanije izloženosti i kupaca interakcije nego jednostavno drži prisustvo. U odgovoru na veliki uticaj koji društveni mediji imala do ovog trenutka, kao i projektovanog rasta i značaj ona će imati u životima ljudi u budućnosti, pretraživači su počeli da integrišu društvene informacije u serps.

like-buttonGoogle je objavio ovo pre nekoliko meseci i Bing je nagovestila da je u velikoj meri radi sa Facebooka da prikažete informacije iz te platforme. Google funkcija se zove “Google Search Plus Our World” i stvorio je veliku pometnju kada je najavljeno, uglavnom zbog svojih sklonosti prema uključujući Google+ društvene podatke preko toga iz drugih platformi. Bing je funkcija je leteo više ispod radara i trenutno nema ime. Ove dve dešavanja ilustruju značaj društvenih medija u celini i kao rastuće izvor uvida koji bi mogao biti od pomoći za ljude koji obavljaju svoje standardne pretrage na različitim pretraživačima. Takođe, ovi događaji pokazuju kako suštinski je za preduzeća da imaju kvalitet i strateški društvenih medija prisustvo u kako bi im iskoristi povećane izloženosti njihov društveni sadržaj može imati u serps. Ovaj proces je evoluirao ideju pretraživača optimizacija i kako na najbolji strateški postaviti informacije za pojačanja u pretragu rang listi.

Postoji nekoliko stvari koje preduzeća mogu da urade da se poveća uticaj njihovog socijalnog prisustva socijalnog integrisanog pretresa, pet najvažnijih su:

Lokacija na bazi informacije – Kompanije mogu pružiti informacije o lokaciji na svojim radnim mestima, kao što su detalji u vezi klijenta ili korišćenje njihovog proizvoda na određenoj lokaciji, na primer. Na taj način sa relevantnim informacijama će povećati verovatnoću tih podataka prikazuju u serps kada sledbenici, ili ljubitelji kompanije potrazi za informacijama o tom mestu.

Proširenje značaj posta – Društveni mediji specijalisti mogu napraviti sličan njihov sadržaj relevantan za druge materije, koje se odnose kako kompanija radi i na druge oblasti ili detaljno kako njihovi proizvodi i usluge uticaja različitih oblasti. Stručnjaci ne žele da se protegne i ovo daleko, postoji tanka linija između overektending relevantnost ili značaj onoga što kompanija radi za drugu sektoru ili predmetu, međutim, kada se na odgovarajući način uradi, to može da postavi sadržaj kompaniju ispred novih oči.

Mali Studije slučaja – Profilisanje mesto i predmet različitih kompanija i zanimljivih stvari oni rade je korisno. Doing gore navedene dve stvari u formi studije slučaja čini za ubedljiv način da se produži važnost ovog brenda na nove oblasti.

Kvalitet – Kvalitet je uvek važno i kad se bave stvaranjem sadržaja bilo na društvenim medijima ili na strani informacijama, visok kvalitet mora. To znači da informacije koje se daje mora da održi vrednost, biti zanimljiv i relevantan za publiku, kao celini ili grupama unutar njega.

Povećanje Reach / Sledbenik / fanovi – Sve ovo je sjajno za firmu, ali ako nemaju veliki broj fanova, domet i uticaj ozbiljno je ograničena. Ventilator i sledbenik brojke nisu sve, ali kada su značajni, optimizacija i posao koji kompanija radi na društvenim medijima dobija više ljudi, i otvara mogućnost za tu informaciju da se pojavi u serps za njihovu standardnu pretraživanje.
Društveni mediji je oduvek bio važan, ali sada je naročito tako sa integrisanim pretrage ponuda u glavnim dva pretraživača. Kompanije imaju realnu priliku da dobiju dodatnu kilometražu od društvenog sadržaja oni stvaraju. Prva dva koraka su za kompanije da kreiraju i koriste Facebook i Google+ raste njihove navijačke brojeve, a odatle, oni mogu da prate gore navedene korake da maksimiziraju svoje napore.
Citations:
Ja rade insightKuote, Inc, agenciju koja pruža preduzećima sa sredstvima za efikasno dobiti citate za spektar poslovnih usluga i glave SEOCompanies.com, sajt koji pruža alatku za pretragu za pronalaženje SEO kompanije uparenih da Searcher potrebama. Ja uglavnom pišu o SEO teme i različitim temama relevantnim za internet i online marketinga. Napomena: Slika je licenciran od Shutterstock.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s