Saznajte kako da dospete na vrh rezultata pretrage

Mnogi novi web sajtovi i poslovni vlasnici su zadovoljni samo sa promovisanjem njihove sajtove postavljanjem članaka i ulaganje u plaćenom oglašavanju, uz nadu da će ovi metodi im pomoći da dostignu svoju publiku. Oni mogu da rade, ali SEO je način da se obezbedi dobar plasman iz pretraživača. Koristite savete koji se nalaze u ovom članku i možete početi da se podigne profil vašeg sajta.
Vaš server mora da bude konfigurisan tako da je osetljiv u odnosu na URL. Inače, search engine pauci će završiti čitanje kapitalnih i male verzije vašeg sajta na različitim stranama, smanjujući kvalitet svojih dolazećih linkova.
Neophodno je da koristite pretraživače da bi potencijalni kupci pronađu vaš sajt. Vaš sajt će dobiti najbolje rezultate na pretraživačima ako bude sa paukom prijateljski. Pošto pauk može samo čitati tekst, važno je da označite sve slike koje koristite na vašem sajtu. Trebalo bi pisati opise.
SAVET! Koristite “alt” oznaku na web stranice slika da maksimiziraju SEO. Ovo će biti prikazan na mestu slike, ako slika ne može biti prikazana.
Uključiti ključne reči i fraze u HTML tagovima da poboljšaju vaše lokacije SEO. Kada pretraživač traži web stranice su stavili veći naglasak na sadržaju koji se nalazi u oznakama naslova, tako da je od ključnog značaja da se vaše ključne reči zastupljene u njima. Pokušajte da koristite jake ključne reči da biste dobili najbolje rezultate.
Ako je vaš jedan sajt vezan za posao, važno je za direktora svog preduzeća da aktivno dopru do publike. To je kompanija glas, i ljudi će želeti da čuju.
Stvaranjem više definisane parametre za pretragu, možete da optimizujete rezultate da rade u vašu korist. Da bi pomogli svoj uspon sajt u redovima, trebalo bi da ponovo pokuša povezivanje na njega iz drugih članaka. Postoji nekoliko web stranice, kao hab stranica, koje će vam omogućiti da to uradite.
Bez obzira na to koliko je jedinstven sadržaj vaše web stranice može biti, ako imate veliki broj snimaka, popisivači neće moći da lako pronađu svoj sajt. Jedan od načina da se ovaj problem reši je da se stvori mapu sajta sa linkovima ka svim video sadržaja vašeg sajta. Pretraživači zatim mogu indeksnih tekstualni linkovi koji vode ka video snimaka.
SAVET! Pokušajte uključujući transkriptima za video ili audio postavite na svoj sajt. Ovi transkripti će pomoći pretraživačima bolje postavi sajt u relevantnim pretragama.
Svaka META tag bi trebalo da bude drugačiji za svaku stranu. Koristeći isti sadržaj u sve oznake meta opis se namršti na po algoritmima koji pretraživači koriste da bi vas rangiraju.
Optimizujte ceo sajt prema ključnim rečima i ciljne niša. Neka je ažuriran sa svežim, relevantnim člancima i sadržaja koji je bogat u korišćenju osnovnih i dugo rep ključne reči. Link ključne reči u slikama, kao dobro, kad ste dodali tekst optimizujete svoj čin na pretraživačima.
Sajtovi sa sadržajem smislen često rangiraju veći od onih koji samo prodaju proizvode i usluge. Na primer, uključujući i savete o tome kako da koristite proizvod na nove načine, uključujući i korisničke recenzije će povećati svoj rang pretraživača.
Potrebno je da brzina vaš sajt da ide zajedno sa svojim ključnim rečima i vašim proizvodima. Ako čuvate svoje članke u skladu sa svojim sadržajem, moraćete da dodate ključne reči. Ne zaboravite da dodate ključne reči u naslovima i foto imena datoteka, kao i veze, bilo gde da koristite tekst je nova prilika da koristite ključne reči tako da vaš sajt ima veću šansu da bude pronađen u pretragama.
SAVET! Trebalo bi da izbegavaju stvaranje cele stranice koje su ispunjene ništa, ali linkovi. Integrisati veze u svom sadržaju, tako da oni uklapaju pravo unutra
Vi treba da ostanu strpljivi dok pokušavaju da povećaju svoj SEO. Kada se te stvari neće desiti odmah, to će potrajati. Pogotovo ako imate potpuno novi sajt, optimizacija proces ne može da pokaže rezultate meseci. Potrebno je da izgradi svoj ugled, kao i da je potrebno vreme.
Pridruživanje određene društvene organizacije,može poboljšati optimizaciju pretraživača. BBB i Privredna komora obično sadrži linkove za njihove članove. Ovi linkovi će vam pomoći sa lokalnim pretragama. Možete takođe dobiti dodatnu korist od poverenja i legitimnosti održavajući dobar rejting sa Better Business Bureau.
Kada pokušavate da poveća SEO optimizaciju vašeg sajta, morate biti strpljivi. Nećete preko noći videti nikakve velike promene ili je priliv u saobraćaju. To zapravo može da potraje ako vaš sajt je potpuno nova i ne koristi postoje? Ime domena. Potrebno je vreme da se izgradi onlajn reputaciju, baš kao što to čini sa van posla.
SAVET! Kada pretraživač optimizaciji sadržaja, veoma je važno obratiti pažnju na gustinu ključnih reči. Usredsredite se na održavanje ključnih sadržaja svake stranice i ispod 20 odsto.
Vi zapravo ćete moći da dobijete neki saobraćaj na vašem sajtu, iako vaš sajt je rangiran na zadnjim stranicama, ali vaš saobraćaj će eksponencijalno povećati čim ste počeli da sprovode odgovarajuće SEO taktike. Koristeći savete koje ste upravo pročitali u ovom članku, možete da počnete da se podižete posete vašeg sajta

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s