7 saveta za kreiranje sidara u sadržaju koja savetujemo

sidra, anchor text seo optimizacija seo srbijaSEO (Search Engine Optimization) je ključni deo svake strategije Internet marketing. Iskusni SEO znaju da najveći uticaj SEO obično proističe iz off-page optimizacije, koji se pretežno dobijanje eksterne linkove na veb sajt koji optimizovan iz drugih pouzdanih, visoko-vrednih sajtova. Klikne deo ovih veza, sidro tekst, je pokazala da dramatično utiče na SEO vrednost linkova dobijenih. SEO stručnjaci, nekada svesni ovih sedam saveta sidro tekst i tehnike, mogu da ih integrišu u svoje off-page optimization naporima da se poveća njihov povratak na SEO ulaganja.
Sedam SEO Saveti za sidro tekst
Sledeći Vhiteboard petak video iz Rand Fishkin, generalni direktor i ko-osnivač SEOmoz, naglašava suptilne nijanse anchor teksta (kliknuti deo teksta linka na stranici), svoju poziciju u okviru veb stranice i efikasnost različitih strategija kako bi se povećala sajtovi sajtovi rangiranje u rezultatima pretrage, koje mogu imati veliki uticaj na količinu posetilaca poreklom od korisnika pretraživača. Velika je stvar o Rend i SEOmoz je da su SEO industrija kroz lidera koji uzimaju podatak pogonom pristup njihovom razvoju alata i obuku videa.

Višestruki sidra iz iste stranice ne pružaju dodatnu vrednost
Raznovrsnost veze sidro tekst daje najjaču vrednost
Fluktuirajući sidro tekst sama je diskutabilno, ali mnogi će iskoristiti ovu taktiku da bi prikrili spam pretraživača i rezultate pretrage manipulacija
Prvi sidro tekst u HTML stranice je ono što se računa Google
Interna sidro tekst pomaže malkice (smešno prezentacija definiciji mala, kako u video i komentare posle nje)
Ako veza koristi sliku, onda alt atribut slike oznake obično, ali ne uvek, postaje sidro tekst.
Okolnog teksta je verovatno koristi kao signal, posebno kada sidro tekst sama nema mnogo sadržaja ili vrednost (npr. kliknite ovde)

Razumevanje ovih sedam sidro tekst saveta i kako da ih primenite na svojim SEO kampanjama, i na strana i off-page, može da pomogne optimizovan sajt postigne visok ROI (Return on Investment) za pretraživače inicijative za optimizaciju, a pomaže da se vozi na meti, održiv, kvalifikovani saobraćaj.

Ako ste pronašli vrednost u ovom videu, preporučujem da proverite stvarni Sve o sidro tekst Vhiteboard petak jer je bilo 103 komentara iz video iz veoma iskusan, angažovana, SEO zajednica, od kojih mnogi postavljaju pitanja pronicljive ili dodate iskustvo da je u nekim slučajevima podržava Rand poena, dok drugi nude konkurentske perspektivu i hranu za razmišljanje. Video, koji je prošle izdanje Pet, 6 jan, a danas, 10 Jan, ima 4.737 pogled sa 76% u proseku gledali (koliko u proseku video na gledaoce gledao). Za online video, ove statistike su impresivni, a pokazatelj vrijednosti ovih tabli petak videa. Uvek možete dobiti i do danas statistika klikom na dugme video statistika ispod video plejera. Ako ste SEO, sebi učiniti uslugu i dodajte ih na svom dnevnom redu petak. Zapamtite, besplatno da gledaju + nije potrebna registracija = ne brainner!

SEOmoz Vhiteboard Petkom je učenje serija razvio SEOmoz dostupan zainteresovanima u učenju SEO. Bez registracije ili članstvo je potrebno da vidite, a za ostale sadržaja kustosa da ugradite ove video snimke besplatno. Ovo nije samo dobra za SEOmoz izloženosti i brend distribuciju, ali ako se radi efikasno dodajući svoju vrednost sadržaja putem komentara i analiza, može da bude efikasno sredstvo za poboljšanje marketinga pretraživača. Sa 103 komentarima u vreme objavljivanja ovog, to je sjajno crovdsourcing visoko relevantne, ciljane sadržaj koji je ono što Google nagrađuje ovih dana.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s